Banetilstand

Bra spilleforhold ! 

Aktuelt

20. juni 2017

Pink Cup Suksess

Årets Pink Cup arrangement gikk av stabelen lørdag 24 Juni. 19 glade og generøse golfspillere bidro til 13000 kroner til brystkreftsaken. Vinnere ble Lotte Berger og Svein Arne Solberg. Styreleder Harald Bruland var den beste putteren Mens Unni Rørvik og Osvald Inderberg kom nærmest flagget på hull no 2/11.

les mer

14. juni 2017

Booking av spilletid via Golfbox

Vi ser at det stadig er langt flere spillere på banen enn de som er registrert i Golfbox. HUSK AT ALL BOOKING AV STARTTID SKAL FOREGÅ VIA GOLFBOX

les mer
  • # / #

Golfbox - nye veiledninger til spillere

Det er i GolfBox lansert 2 nye funksjoner. Spiller har nå mulighet til å laste opp sitt eget profilbilde under sin profil og en turneringsadministrator kan benytte dette bildet i en turnering slik at det vises blant annet under Resultater på livescore. Den andre funksjonen gjør det mulig for en spiller å bestille en starttid for så å invitere sine GolfBox favoritter til å booke seg med på samme tid. Det er er også en mulighet for å invitere andre til å booke seg med via Facebook.

I den forbindelse er det laget 3 veiledninger som er ment for spilleren. Nettsiden til disse kan dere gjerne distribuere videre til deres spillere. De 3 veiledninger som er laget er følgende:

  • Hvordan laste opp et profilbilde i GolfBox
  • Hvordan opprette Favoritter
  • Hvordan dele sin starttid med sine favoritter eller via Facebook

Man finner disse veiledningene her: https://golfbox.zendesk.com/hc/no/sections/206077027-For-spillere

  • Del
  • [[MailTips? &showForm=