Banetilstand

Bra spilleforhold ! 

Aktuelt

20. juni 2017

Pink Cup Suksess

Årets Pink Cup arrangement gikk av stabelen lørdag 24 Juni. 19 glade og generøse golfspillere bidro til 13000 kroner til brystkreftsaken. Vinnere ble Lotte Berger og Svein Arne Solberg. Styreleder Harald Bruland var den beste putteren Mens Unni Rørvik og Osvald Inderberg kom nærmest flagget på hull no 2/11.

les mer

14. juni 2017

Booking av spilletid via Golfbox

Vi ser at det stadig er langt flere spillere på banen enn de som er registrert i Golfbox. HUSK AT ALL BOOKING AV STARTTID SKAL FOREGÅ VIA GOLFBOX

les mer
  • # / #

Myhrene Gård

Myhrene Gård ligger fredfullt til ved Haraldsfjellet i Holmsbu, Hurum. I mer enn 100 år har den idylliske dalen vært bo- og arbeidssted for familien Myhrene.

Golf  er hovedaktivitetene våre på gården, men de nydelige omgivelsene åpner for så mye mer, og vi har bl.a. arrangert croquet turneringer, drageflyvning, frisbeegolf, og toppturer til Haraldsfjellet som troner så majestetisk i omgivelsene ved gården.

Myhrene Gård åpnet i 1999 en 6-hulls enkel bane i samarbeid med Hurum Golfklubb. Sommeren 2002 åpnet vi for spill på 9 hulls banen vår slik den er i dag.

Velkommen til gårds!

 

www.myhrenegard.no

  • Del
  • [[MailTips? &showForm=